Voor mensen die liever individueel begeleid worden zijn er verschillende opties: Je kunt een of meerdere privé-consulten bij Irma in Giethoorn nemen of je kunt per e-mail begeleid worden. Ze kan je bijvoorbeeld helpen met het schrijven van een pakkende tekst voor je profiel op een datingsite wanneer er nauwelijks op je gereageerd wordt en ze kan je begeleiden bij het e-mailen wanneer je hier moeite mee hebt.

Tijdens de consulten is het mogelijk om eveneens te praten over bepaalde problemen die je telkens in relaties in het verleden bent tegengekomen en hoe je dit in de toekomst kunt vermijden.

Wanneer jouw probleem te maken heeft met assertiviteit (voor jezelf kunnen opkomen, geen grenzen aangeven, jezelf opofferen) is het raadzaam om de cursus ASSERTIVITEIT EN COMMUNICATIE te volgen. Deze cursus heeft zowel betrekking op je liefdesleven als op andere vlakken in je leven waar je met anderen te maken hebt.

Irma Ellens Maat is de vaste columniste van E-Matching
Voor een romantisch dagje uit (nostalgisch museum, lasergames, eten, rondvaart door natuurgebied) kijk op www.histomobil.nl
Wil je informatie of een vrijblijvend gesprek mail: irma@datingcoach.info

Ontwerp ©Rick Devente